top of page

Kariyer Yolculuğunuzu Tasarlayın, Hayatınızı Değiştirin!

İş hayatındaki amacını keşfetmek, idealindeki mesleği bulmak, kariyer yolculuğunu tasarlamak / dönüştürmek, yeni bir role hazırlanmak vb. amaçlarla gelen bire bir danışanlarımla en son konuştuğum şey iş ve kariyer oluyor. Çünkü insan işin / kariyerin ötesinde bir varlık.


Bu yolculuğu tasarlamak için önce insanın özüne, örüntülerine ve nasıl yaşadığına, yaşam alanları arasındaki anlam ve bağlara bakmak gerekir. Bazen insanın kafasındaki problem veya amaç tanımı, kendi büyük resimdeki hakikatiyle karşılaşınca değişebilir.


Kendimizle, ailemizle, arkadaşlarımızla, hobilerimizle, tinsel inançlarımızla, değer / kavramlarla... olan ilişkilerimizden bünyemizde bir veri tabanı oluşur. İşe gidince bu veri tabanını görmezden gelsek de bünyemizin içinde o veriler titreşir ve her gittiğimiz yerde bizim bilinçaltımızı, düşüncelerimizi, duygularımızı ve davranışlarımızı şekillendirir.


kariyer-yolculuğunuzu-tasarlayın-hayatınızı-değiştirinKendimizle, ailemizle, arkadaşlarımızla, hobilerimizle, tinsel inançlarımızla, değer / kavramlarla... olan ilişkilerimizden bünyemizde bir veri tabanı oluşur. İşe gidince bu veri tabanını görmezden gelsek de bünyemizin içinde o veriler titreşir ve her gittiğimiz yerde bizim bilinçaltımızı, düşüncelerimizi, duygularımızı ve davranışlarımızı şekillendirir.



bottom of page